Nu se mai învaţă minte! Vezi ce au păţit mai mulţi şoferi care au parcat neregulamentar!

148

Şoferii din Timişoara continuă să încalce regulile bunului simţ şi parchează neregulamentar blocând circulaţia mijloacelor de transport în comun sau a bicicliştilor pe ale căror piste îşi lasă maşinile.

Polițiştii locali fac mereu acţiuni pentru a-i descuraja pe aceşti şoferi aplicându-le amenzi, dar se pare că nu se învaţă minte. Săptămâna trecută, 11 şoferi au rămas fără maşini după ce au staţionat ilegal.

“Principalele aspecte pe care le au în vedere polițiștii locali sunt cele referitoare la respectarea de către conducătorii auto a prevederilor legale privind oprirea, staționarea, parcarea, blocarea accesului, fiind luate măsuri de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidența indicatorului cu oprirea interzisă pe pistele pentru bicicliști, în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blochează accesul în parcări ori în incinta unor imobile”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Loclaă.

Maşinile oprite sau staționate neregulamentar au fost ridicate de pe străzile Piața Regina Maria, Calea Martirilor, Gh. Dima, Gheorghe Lazăr, I.C. Brătianu, Piața Huniade.
Acum şoferii au de achitat amenzi curinse între 290 şi 725 de lei, dar și o taxă la SDM pentru a-şi recupera maşina.

1 COMENTARIU

  1. Daca vreti ca oamenii sa parcheze regulamentar oferiți-le conducatorilor auto din Timișoara parcări idiotilor , nu doar le interziceți unde sa nu parcheze ! Dupa mintea voastră tâmpitilor si cicoi împuțiți unde ar trebui oamenii sa parcheze ? Voi astia din politia locala cu 2 clase la activ , unde ziceti voi ca ar trebui oamenii sa parcheze ? Ca sa amendezi un conducator auto ca a parcat unde nu e voie ( e interzis ) obligatoriu tu ca si autoritate ai obligatia sa ai oferi posibilitatea ( optiunea) de a parca legal !
    UNDE AR TREBUI SA PARCHEZE OAMENII LEGAL DUPA MINTEA VOASTRA ÎNGUSTĂ ?

LĂSAȚI UN MESAJ