Ucigașul cu drujba din Sânandrei, trimis în judecată. Detalii din dosar

621

Bărbatul care a ucis cu drujba un alt om în comuna Sânandrei din Timiș, la începutul anului, a fost trimis în judecată. Anchetatorii au pus cap la cap faptele și au transmis dosarul magistraților care îl vor judeca pe criminal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a dezvăluit detalii din noaptea în care inculpatul i-a tăiat capul cu drujba unui alt bărbat pentru că aveau o altercație legată de vânzarea unui autoturism.

”În noaptea de 30/31.01.2019, având asupra sa o drujbă, inculpatul M.D.S s-a deplasat la imobilul în care locuia victima L.M.C., imobil situat în localitatea Sânandrei, județ Timiș, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujbă a pătruns fără drept în locuința victimei prin distrugerea cu drujba a ușii de la intrare.

După ce inculpatul a intrat în locuință, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuință, a sărit pe geamul unei camere și a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o și, cu acea drujbă, a ucis victima, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum și în alte zone ale corpului”, se arată în probatoriu.

Bărbatul care și-a pierdut viața nu a fost singura victimă. Fiul său a fost nevoit să sară gardul proprietății pentru a se salva și s-a ales cu răni ce au necesitat zeci de zile de îngrijiri medicale.

”În aceleași împrejurări, acțiunea agresivă a inculpatului care a alergat având asupra sa o drujbă în urmărirea victimei și a fiului său minor, a condus la vătămarea integrității corporale a acestuia din urmă, care, în încercarea de a se salva și a scăpa de inculpat, a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, iar în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 (șaizeci) de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, mai aflăm din dosar.

Dosarul a fost trimis spre competență de soluţionare Tribunalului Timiş.

foto – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ