Ucigașul Claudiei a fost arestat. Detalii terifiante despre crimă

369

Femeia de 41 de ani a fost găsită moartă într-un coteţ al porcilor
Claudia, dată dispărută în Cluj, a fost ucisă şi găsită îngropată în coteţul porcilor, în Alba. Criminalul a fost arestat.

Ies la iveală detalii înfiorătoare în cazul crimei din Războieni, judeţul Alba, unde o femeie a fost omorâtă, apoi îngropată în coteţul pentru porci. Criminalul a fost arestat.

În timpul audierilor, A.C., în vârstă de 47 de ani, a avut o atitudine oscilantă, dar, într-un final, a recunoscut că a omorât-o pe femeie și a indicat locul unde a îngropat cadavrul femeii.

El a fost arestat pentru 30 de zile, măsura fiind luată de magistrații Tribunalului Cluj.

Filmul crimei din Războieni
Descoperirea macabră a fost făcută în noaptea de 27 spre 28 februarie, în anexa unei gospodării ce aparţine unui bărbat de 47 de ani, din localitatea Războieni, județul Alba.

Femeia era dispărută de mai bine de 2 săptămâni.

Ea a plecat de acasă din 8 februarie, zi în care a și fost ucisă, dar lipsa ei a fost sesizată doar 9 zile mai târziu, pe 17 februarie.

Dispariția a fost semnalată de o prietenă și colegă de muncă, care a raportat la poliție, că M. M. Claudia nu a mai apărut la serviciu din data de 15 februarie.

În 18 februarie, polițiștii din Cluj au cerut ajutorul populației pentru a o găsi pe Claudia, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, care a plecat de la domiciliu în data de 8 februarie și de atunci nu a mai putut fi contactată.

Criminalul a fost arestat
În urma cercetărilor, anchetatorii au ajuns să îl identifice pe C.A. din Războieni, „persoană care în data de 8 februarie a exercitat violenţe fizice asupra victimei MMC, prin lovirea repetată a acesteia cu o secure în zona capului, faptă săvârşită la domiciliul inculpatului”.

Ulterior comiterii omorului, „inculpatul a înfăşurat victima într-o pătură, după care a legat-o cu sârmă şi a îngropat-o într-un coteţ pentru porci situat la 50 metri de locuinţa acestuia”, susţin procurorii în rechizitoriu, potrivit alba24.ro.

Vineri, 28 februarie, magistrații de la Tribunalul Cluj au decis arestarea preventivă a bărbatului de 47 de ani pentru 30 de zile.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ