Turneu caritabil „Împreună pentru Timişoara”

117

Sportul timișorean se reunește duminică cu un singur scop precis. Organizarea unui eveniment caritabil, marca „Împreună pentru Timişoara”.

Cinci grupări sportive timișorene și-au dat mâna pentru a-l ajuta pe unul dintre suporterii speciali. Duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 17, handbaliștii, rugbiștii, voleibaliștii, baschetbaliștii și fotbaliștii vor juca o miuță a cărei miză o reprezintă doar adunarea de fonduri. În fapt va fi un mini-turneu de fotbal în sală cu participarea a 6 echipe.

Inițiatoarea evenimentului este BC SCM Timişoara, iar la apelul său au răspuns prezent colegele CSU Politehnica, Timisoara Saracens, CSU UVT Timișoara, BC Timba şi Druckeria (echipa suporterilor lui ASU Politehnica).

Echipele se vor întrece la fotbal în sală, cu scopul de a strânge bani pentru Andrei Gerber, suporter înfocat al sportului din oraşul nostru. Spectatorii pot participa la această acţiune caritabilă prin achiziţionarea biletului în valoare de 10 lei. Totodată vor fi organizate licitaţii pentru vânzarea de tricouri cu autografe ale unor sportivi, iar spectatorii vor fi încurajați să facă donații.

Evenimentul se desfășoară la sala Constantin Jude iar biletele vor fi disponibile duminică la sală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ