Accesul spre Muntele Mic, în continuare blocat. Vezi ce alte drumuri mai pun probleme. Update: S-a deschis circulaţia pe drumul spre Muntele Mic

463

Codul galben de viscol emis de meteorologi pentru judeţul Caraş-Severin a expirat, sâmbătă dimineaţa. Cu toate acestea, accesul şoferilor pe drumul judeţean 608A care duce în staţiunea Muntele Mic este în continuare blocat. Autorităţile au decis să nu permită maşinilor să urce pe munte, pe drum fiind zăpadă.

În staţiune sunt cazaţi 30 de oameni, care pot coborî dacă doresc cu ajutorul Salvamont şi al Poliţiei, dar turiştii au decis să rămână pe Muntele Mic până duminică.

În judeţul Arad s-a reluat circulaţia pe drumul care duce în staţiunea Moneasa. După o zi şi o noapte în care a viscolit şi a nins, şoferii au dreptul să urce spre staţiunea montană, dar ei trebuie să fie echipaţi corespunzător.

De asemenea, trebuie să circule cu prudenţă şi conducătorii auto care vor să ajungă la Rânca. Traficul a fost reluat vineri seara, anunţă Poliţia Română.

“Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 20:00, s-a luat măsura redeschiderii circulaţiei rutiere pe DN67C Novaci – Rânca. Precizăm că, din cauza condiţiilor meteorologice  nefavorabile (zăpadă, viscol, vizibilitate extrem de redusă), accesul va fi permis numai autovehiculelor echipate cu cauciuri de iarnă şi lanţuri antiderapante”, transmite Poliţia Română.

Update: S-a deschis circulaţia pe drumul spre Muntele Mic

Potrivit Poliţiei din Caraş-Severin, traficul a fost reluat în jurul orei 17 pe drumul care duce spre Muntele Mic, DJ 608A. Momentan, se poate circula pe un singur sens, dar utilajele de deszăpezire încă acţionează pentru înlăturarea zăpezii şi pe sensul opus. Nu uitaţi, atunci când porniţi spre munte echipaţi-vă autoturismul corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ