Turist călcat cu ATV-ul şi bătut de angajaţii unei pârtii

285

Un turist de 21 de ani din Mureş ar fi fost călcat cu ATV-ul şi lovit cu pumnii şi picioarele de angajaţii unei pârtii. Polițiștii au deschis o anchetă.

Potrivit IPJ Harghita, se pare că în urma evenimentului angajatul pârtiei a luat legătura cu alţi colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV şenilat, pentru a lămuri situaţia, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu şenila stânga faţă peste picioarele tânărului de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureş.

”La sosirea poliţiştilor victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbaţi din zonă, în vârstă de 43 şi 50 de ani”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa: adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ