Tura ciclistă bănățeană continuă prin Lunca Timișului

175

Verde pentru Biciclete organizează sâmbătă, 13 august 2016, cea de-a treia tură bănățeană din acest an. Locul de întâlnire este Stația de autobuz din fața A.E.M , ora 08:00.

Sunt invitați toţi bicicliștii să se alăture de la ora 08:30 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădure Șag – Lunca Timișului – Flonta în Giroc oprire finală. Lungimea traseului este de aproximativ 60 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6,5 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu spre avansat, dată fiind distanța. Se recomandă participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi este preferabilă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Toți participanții ar trebui să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Pentru detalii, ca de obicei, răspunde la numărul de telefon: 0741202162, Sergiu Agoston, coordonator Ture Cicliste Bănățene.

Această tură bănățeană este a treia dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, toți participanții se vor bucura de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ