O poveste frumoasă din Timişoara! Videoclipul care a devenit viral la doar câteva ore de la lansare

7503

La doar câteva ore de la lansare, un videoclip filmat în centrul Timișoarei care surprinde artiști ai Filarmonicii Banatul în fața cărora s­a aflat maestrul Enrico Cannata și o trupă de dans locală a strâns peste 35.000 de vizualizări (la această oră a depăşit deja 66.000 de vizualizări) şi a devenit viral pe Facebook.

Câțiva artiști au apărut ca din senin în centrul orașului, în fața Operei, și au început să cânte. Acestora li s­au alăturat din ce în ce mai mulți colegi, precum și o trupă de dans locală, în final făcându­și apariția și maestrul Enrico Cannata, care a dirijat orchestra. Maestrul este cunoscut în Timișoara pentru dirijarea concertului de Crăciun de la Filarmonică.

Filmulețul care surprinde un flashmob a luat prin surprindere mediul online în aceeași măsură în care evenimentul fizic a atras atenția trecătorilor.

Flashmobul, și ulterior filmulețul de prezentare, au fost realizate de către Telco, o companie call­center din Timișoara. Prin acesta, compania și­a dorit să facă un gest frumos față de timișoreni și Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ