Tupeu greu de egalat. Cum a sfidat un șofer din vestul țării echipajul de la Rutieră VIDEO

102

Oprit de Poliţie pentru că a intrat cu maşina pe liniile de tramvai, un şofer din Arad a încercat să scape sunându-şi un prieten din Poliţie, pe un anume Cosmin. Presupusul prieten i-a transmis să prezinte actele şi să achite amenda.

Un şofer din Arad, oprit de Poliţie după ce a intrat pe interzis, a încercat să scape de agenţii care l-au oprit sunându-şi un prieten din Poliţie. Incovând probleme medicale (ce ar putea fi reale, având în vedere că pe scaunul din dreapta se afla o cârjă), şoferul i-a tratat cu aroganţă pe poliţişti şi nu a vrut să le prezinte documentele înainte de a-şi suna un prieten din Poliţie, pe un anume Cosmin. Bărbatul a încercat să se folosească de relaţia cu Cosmin, pe care chiar a vrut să i-l dea poliţistului la telefon.

Şoferul s-a înmuiat brusc după ce Cosmin a refuzat să intervină în favoarea sa şi i-a spus că trebuie să prezinte documentele şi dacă a încălcat legea să plătească amenda. „Eu am încălcat cu motiv. I-am spus de ce m-am băgat pe linia de tramvai…”, a spus bărbatul care a refuzat să le dea poliţiştilor permisul. Ulterior, reprezentanţii Poliţiei Arad au transmis că bărbatului i-a fost suspendat permisul.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ