Trotuarele din centrul Timișoarei, sparte de aproape 4 luni, nu sunt gata nici acum. Robu: „Greul a trecut!” FOTO

65

Trotuarele din zona centrală sunt sparte de aproape 4 luni, iar șantierele nu sunt gata nici acum. Localnicii de pe străzile secundare, dar și de pe Bulevardul CD Loga sau Mihai Eminescu, stau în praf sau în noroi, încă din luna martie.

În ochii administratorilor orașului ”greul a trecut”. ”Vă asigur că facem tot posibilul pentru ca lucrările să meargă repede. Eu mă declar mulțumit de mobilizare și de profesionalismul arătat. Sunt buni specialiști. A fost o campanie, urmare a acțiunii ‘Ghilotina’, de aceeea s-au spart toate trotuarele, pentru ducerea cablurilor în subteran. Nu putem să facem deodată ameajarile de trotuare peste tot, s-a lucrat cât a permis vremea, s-a dat prioritate trotuarelor de pe străzile mai importante, mari bulevarde. Încercăm și noi să finalizăm cât mai repede și mobilizarea va fi la maximum”, a declarat, marți, primarul Nicolae Robu.

Realitatea este însă alta. Marți, pe nicio stradă din arealul cuprins între Parcul Rozelor și Bulevardul IC Brătianu nu erau muncitori. Trotuarele sunt tot impracticabile din cauza săpăturilor sau a mormanelor de pământ, iar cablurile nu sunt încă trecute în subteran.

LĂSAȚI UN MESAJ