Trei minori și doi adulți se ascundeau prin Timișoara după ce au intrat ilegal în România

238

Un număr de cinci migranți, printre care trei minori, au fost descoperiți de polițiștii locali, în noaptea de luni spre marți, în timp ce se adăposteau lângă un garaj de pe o stradă din Timișoara, oamenii legii stabilind că au intrat ilegal în țară.

Cei cinci migranți au fost descoperiți, în noaptea de luni spre marți (27-28 noiembrie), în timpul unei patrule a Poliției Locale Timișoara. Grupul de persoane se adăpostea lângă un garaj de pe strada Bucovina, iar polițiștii locali i-au legitimat. S-a stabilit, astfel, că trei dintre migranți sunt minori, doi de 13 ani și unul de 16 ani, iar adulții au vârste de 23 și 25 de ani.

“Încercând să stea de vorbă cu ei, polițiștii locali au stabilit că aceștia nu cunosc limba română, declarând în limba engleză că provin din Irak, nu dețin documente și au intrat ilegal în țara nostră în urmă cu două zile”, arată Poliția Locală Timișoara într-un comunicat de presă.

Cei cinci migranți au fost predați Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de Stat.

LĂSAȚI UN MESAJ