Trei din trei pentru locul trei!

89

Politehnica Timișoara a legat al treilea succes consecutiv în Liga Națională de handbal masculin și urcă provizoriu pe podium. Studenții s-au întrebuințat serios pentru a trece de antepenultima clasată, CSM Focșani, scor 23-21.

Victoriile cu Poli Iași și Dinamo București au fost urmate vineri seara de încă un succes pentru handbaliștii timișoreni; în fața lui CSM Focșani: 23-21 (12-11). Este a cincea victorie stagională care o urcă pe SCM Politehnica pe ultima treaptă a podiumului cu 17 puncte.

Focșănenii s-au agățat de fiecare șansă pe care au avut-o în partida din sala Constantin Jude. Din poziția ocupată în clasament, locul 12, moldovenii păreau o victimă sigură în fața lui Poli. Pe teren lucrurile au stat altfel și echipa gazdă a muncit serios pentru a lua cele trei puncte. Atacul bănățenilor a cam scârțâit și probabil că pauza de campionat le-a scăzut ritmul de joc.

Un meci tensionat de faptul că ambele bănci au avut reproșuri constante către brigada de arbitri fără să vadă mingile scăpate de proprii jucători… Pe fondul acestor tensiuni, Poli și-a dat drumul greu la joc și abia la jumătatea primei reprize a preluat conducerea. La cabine s-a intrat cu 12-11 pentru Poli, care a pornit mai greu și în repriza secundă dar a intrat în ritm și și-a asigurat victoria în ultimele cinci minute.

Politehnica: Marjanovic – 7 goluri, Fenici – 6 goluri, Cîmpan – 4 goluri, Orbovic – 2 goluri, V. Milosevic – 2 goluri, M. Milosevic – 1 gol, Santeiu – 1 gol.

CSM: Sladic – 5 goluri, Mocanu – 3 goluri, Pătru – 2 goluri, Ragea – 2 goluri, Țuțu – 2 goluri, Năstăsie – 2 goluri, Gramatic – 1 gol, Hagiu – 1 gol, Popovici – 1 gol, Rață – 1 gol, Eros – 1 gol.

Următorul joc pentru Poli înseamnă o deplasare grea la Turda, contra Potaissei, săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ