Trei crime descoperite într-un oraș din România. O femeie e în comă după ce a fost înjunghiată

545

Poliţia este în alertă, după ce trei persoane ar fi fost ucise în Baia Mare, prin înjunghiere.

Într-unul din cazuri, o ceartă a izbucnit într-o familie care locuieşte pe strada Dulfu, iar soţia l-ar fi omorât pe soţ cu un ciocan, după ce bărbatul ar fi atacat-o cu un cuţit. Femeia se află în comă, la spital.

O tânără a sunat la 112, după ce şi-a găsit ambii părinţi într-o baltă de sânge, poliţiştii şi medicii intervenind imediat la faţa locului.

„Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata prin 112, azi, in jurul orei 13.00, de către o tânără, cu privire la faptul că și-a găsit ambii părinți in stare de inconștiență, in apartamentul lor din Baia Mare. La fata locului s-a deplasat echipa de cercetare și ambulanta, care au constatat că bărbatul este decedat, prezentând urme de violență, iar soția acestuia a fost transportată si internată in stare grava la spital”, precizează poliţiştii.

În cel de-al doilea caz, un alt cuplu, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în casă, prezentând urme de violenţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi fac verificări.

„Am fost sesizați că într-un apartament din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat și o femeie, care prezintă urme de violență. Colegii s-au deplasat la fața locului și desfășoară verificări”, precizează poliţiştii.

Oamenii legii fac verificări pentru a stabili dacă există legătură între cele două cazuri, dat fiind faptul că distanța dintre cele două locuințe este mică.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ