Trei cluburi din Timișoara, amendate pentru… tupeu

228

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au continuat în această perioadă acțiunile pe timp de noapte în cadrul cărora au verificat societățile comerciale a căror activitate a fost suspendată în urma aplicării de sancțiuni contravenționale în mod repetat.

După ce într-o primă fază, la un control efectuat în urmă cu aproximativ o săptămână trei firme care nu respectau măsura suspendării au fost sancționate cu amenzi maxime, în urma verificărilor din aceste zile, s-a constatat din nou că două firme, respectiv Clubul Diamond de pe str. Republicii și Club Mat House de pe Calea Buziașului, continuau să-și desfășoare activitatea deși nu aveau voie. Și de această dată societățile în cauză au fost sancționate cu câte 2.000 lei.

Un alt club, Marianess, de pe bd. Iuliu Maniu, care funcționa pe o altă societate decât cea suspendată, a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de Legea 61/1991 republicată de 500 lei, deoarece a servit băuturi alcoolice către minori. Restul societăților verificate respectau măsura suspendării. Acțiunile de verificare vor continua și în perioada următoare.

Societățile care sunt depistate funcționând în perioada de suspendare de 30 de zile riscă, pe lângă sancționarea în mod repetat, prelungirea perioadei de suspendare a activității.

LĂSAȚI UN MESAJ