Plângere penală împotriva primarului Nicolae Robu!

788

Medicul timişorean Lucian Mugur Şerdean a anunţat, pe pagina a de Facebook, că a depus astăzi, 1 noiembrie 2016, o plângere penală împotriva primarului Nicolae Robu, în calitatea sa de preşedinte a comisiei de concurs pentru ocuparea postului de city manager al Timişoarei.

Motivul plângerii este faptul că i-a fost respins dosarul de candidatură la postul menţionat, pe motiv că ar fi incomplet. De altfel, medicul timişorean acuză întreaga comisie de concurs pentru o serie de nereguli, care ar avea ca principal scop favorizarea câştigării concursului de către Robert Kristof, de 26 de ani, consilier personal al primarului Nicolae Robu.

“Marţi şi miercuri sunt zi de program cu publicul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, aşa că am depus azi 01.11.2016 o nouă plângere penală împotriva d-lui Nicolae Robu în calitate de preşedinte al comisiei de concurs pentru ocuparea postului de administrator public, cât şi împotriva întregii comisii de concurs şi de analiză a contestaţiilor din Primăria Timişoara. Sper ca aceasta situaţie să nu se răsfrângă asupra organizaţiei PNL, care are în componenţă o majoritate formată din oameni integri. În baza legilor cerute în bibliografia de concurs am să deschid plângeri penale împotriva tuturor direcţiilor şi serviciilor din primărie care au încălcat şi încalcă legea, prejudiciind bugetul timişorenilor. Sper ca acest exercitiu să demonstreze comisiei de concurs asupra abilităţilor mele cu privire la aplicarea legilor aflate în bibliografia pentru concurs şi chiar dacă mi s-au părut exagerat de multe, acuma pot doar să le multumesc şi să le promit că voi fi tot mai bun cu fiecare zi care trece”, a menţionat Lucian Mugur Şerdean în postarea de pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ