Tramvaiele din Timișoara, blocate fest de șoferii nepăsători. Zeci de cazuri în 3 luni

52

Tramvaiele din Timișoara sunt blocate tot mai des de șoferi nepăsători. În goana pentru găsirea unui loc de parcare, conducătorilor auto nu le pasă unde își lasă mașina și pe cine încurcă.

În ultimele zile, mai mulți șoferi au fost amendați după ce au blocat circulația tramvaielor, parcând pe șine sau prea aproape de acestea.

Tramvai blocat de un șofer fără bun simț în Piața Traian

”Un astfel de caz a fost semnalat zilele trecute în Piața Traian, conducătorul auto fiind depistat și sancționat cu sancțiune maximă conform OUG 195/2002, respectiv 725 lei și trei puncte penalizare la permis. Cu aceeași sancțiune s-a ales un alt conducător auto care a parcat obstrucționând circulația tramvaiului în zona str. Ana Ipătescu, precum și un altul care a parcat pe str. Gh. Adam, blocând circulația mijlocului de transport. O altă situație este cea a conducătorilor auto care parchează în bucla de întoarcere a troleibuzelor la fel obstrucționând circulația acestora, astfel de situații fiind semnalate pe Calea Martirilor, Bdul Sudului, Gh. Barițiu”, a transmis Poliția Locală.

Aproape 50 de cazuri de acest fel au fost semnalate anul acesta și șoferii au fost amendați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ