Robu a ajuns din nou în presa internațională, după ce a tăiat cablurile de telecomunicații

132

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, a devenit vedetă în presa internaţională. Totul după ce acesta s-a echipat corespunzător şi s-a apucat să taie mai multe cabluri din oraş.

Subiectul în sine a devenit unul extrem de amuzant, deşi în urma acestei peripeţii aproape toţi locuitorii din Timişoara au rămas fără semnal la internet, la telefon sau la televizor.

Grozăvia nu a ajuns doar pe toate ecranele televiziunilor din România, ci şi pe primele pagini ale publicaţiilor străine. Isprava i-a adus primarului Robu apelativul de „excentric”. Cel puţin aşa îl numesc acum jurnaliştii de la Euronews, care au obţinut şi o declaraţie de la primar.

Operatorii de telecomunicații au ignorat solicitările repetate ale primăriei de a muta cablurile. Am acționat pentru a proteja domeniul public„, a spus Robu pentru Euronews.

Ziariştii străini au relatat pe larg subiectul, susţinând că „un primar din România a tăiat cablurile de internet în urma unei dispute cu firmele de telecomunicații” sau că „un primar a lăsat şcolile fără internet, chiar în timpul examenului de Bacalaureat„.

În continuare criza afectează clădirea Inspectoratului Şcolar Timiş unde, fără internet, angajaţii nu mai pot trimite mail-uri, printează foile pe unde pot şi se descurcă foarte greu.

sursa – observator.tv

foto – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ