UPDATE! Detalii ŞOCANTE despre fata de 16 ani care s-a aruncat în râul Bistriţa

225

O fată de doar 16 ani s-a aruncat sâmbătă seară, pe 29 decembrie, în râul Bistrița, după o ceartă cu mama sa.

Localnicii susţin că tânăra ar fi suferit o depresie după ce, în urmă cu doi ani, tatăl acesteia s-a sinucis prin spânzurare.

Pompierii au intervenit timp de două ore, până la ora 22:00, însă căutările au fost oprite, fiind reluate duminică dimineața.

sursa: stirileprotv

UPDATE

Trupul fetei care s-a aruncat în râul Bistrița a fost găsit duminică, 30 decembrie, iar pe timpul căutărilor a fost descoperit și cadavrul unui bărbat.

Provenea dintr-o familie cu o situație materială precară și locuia împreună cu mama, o mătuşă, o soră (cu doi ani mai mică) şi un frate în Slobozia, o localitate componentă a orașului Roznov din județul Neamț.

Anul trecut, fata şi sora ei mai mică au fost victimele unei agresiuni sexuale comise de un unchi, potrivit stiri-neamt.ro.

Astfel, în noiembrie 2017, bărbatul a fost acuzat că le-ar fi abuzat sexual pe cele două surori, iar plângerea la poliție a fost făcută chiar de fosta soție a inculpatului.

Procurorii spun că ar fi vorba de trei fapte ce au avut loc în perioada 2016-2017 (când minorele aveau 12 și 14 ani), la locuinţa bărbatului, conform sursei citate.

Citeşte întreaga ştire:Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ