Tragedie în vestul țării! Tânăr de 20 de ani găsit spânzurat

1274

Tânărul din Arad care a ameninţat în luna iunie că se sinucide s-a ţinut de cuvânt. Din vară el a fost dat dispărut de la domiciliu.
Andrei Vasilescu a fost găsit fără suflare, miercuri, 10 octombrie, în pădurea de la Măltăreț. Acesta a fost găsit spânzurat de un copac din pădure.

Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacție. Oamenii legii spun că nu sunt urme de violențe pe cadavru.

La sfârşitul lunii iunie, tânărul în vârstă de 20 de ani, a postat pe rețeaua Facebook, un mesaj în care își anunța intențiile suicidare. Familia și polițiștii au intrat în alertă de atunci.

Andrei Vasilescu spunea, în mesajul făcut public, că nu poate accepta viața, era supărat pe faptul că unii au de toate, iar alții nimic și mai spunea că era mai bine dacă nu se năștea.

„Imi pare rau ca nu am putut accepta viata asta dar mai bine ii asa nu stiu unde ii dreptatea in viata asta. Alții au de toate alții nu au nimic. Mai bine era sa nu ma fi născut imi pare rau nu ii nimeni de vina ca am ajuns sa fac asta”, a scris Andrei Vasilescu, pe rețeaua Facebook.

Acesta a postat atunci o fotografie în care apare un ștreang ce atârnă de un copac, semn că intenţiona să își pună capăt zilelor prin spânzurare.

Băiatul a fost dat dispărut de către tatăl său biologic la câteva zile după postarea mesajului. „În dimineața zilei de 28 iunie a plecat de la domiciliul său de pe strada Fagului din municipiu și nu s-a mai întors, A. Vasilescu, de 20 de ani. Tânărul are următoarele semnalmente: 1,65 m, 60 de kg, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui. La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu o bluză cu model camuflaj, geacă neagră și pantaloni scurți”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

sursa: ziardearad.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ