Petiție la Lugoj pentru barieră la calea ferată unde au murit 4 oameni!

435

Tragedia de marți de la Lugoj, când 4 persoane au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren pe o cale ferată din oraș, nu rămâne fără ecou. Lugojenii au inițiat o petiție pentru instalarea de bariere la trecerea la nivel cu calea ferată.

”În aceste momente grele pentru această tragedie nu vreau să caut un vinovat, dar vreau neapărat să se construiască o barieră! Eu personal am trecut de 4-5 ori pe roșu la accea trecere de cale ferată ca urmare a faptului că nu am văzut semnalele luninoase din cauza soarelui și puteam să fiu chiar eu alături de familia mea în locul acelor oameni! Cunoștinte care lucrează ca și taximetriști mi-au spus că lor li s-a întâmplat să nu meargă semnalele luminoase deloc, motiv pentru care, de astăzi (n.r. 9 ctombrie), am început să strângem semnături pentru montarea de bariere la toate trecerile la nivel cu calea ferată din Lugoj, astfel toți paticipanții la trafic să fie în sigurață. În ceea ce mă privește, voi face toate demersurile ca barierele să fie montate, iar pe această cale rog pe toată lumea să participe la strângerea de semnături”, a scris pe Facebook Marian Costea, inițiatorul petiției.

Cei care dorec să adere demesului o pot face semnând un tabel, la biroul lui Marian Costea situat în centrul comercial Luca din Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ