Trafic rutier restricţionat timp de două luni pe centura municipiului Deva

106

Traficul rutier pe şoseaua de centură a municipiului Deva va fi restricţionat, în perioada 12 august-30 octombrie, pe prima bandă a sensului de mers spre Arad, din cauza unor lucrări ce vor fi efectuate de terasamentul căii ferate din imediata vecinătate a carosabilului, a informat Primăria Deva.

Potrivit autorităţilor locale, autovehiculele aflate în tranzit nu vor putea circula pe banda 1 pe porţiune în lungime de 1,3 kilometri, de la trecerea de nivel cu calea ferată de la Bălata până în zona „Izvorul Decebal”.

„Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier închiderea circulaţiei rutiere pe Calea Zarandului din municipiul Deva, pe prima bandă de circulaţie, pe sensul de mers Bucureşti-Arad, între km 392 + 000 – km 393+300 (la trecerea de nivel cu calea ferată de la Bălata până la Izvorul Decebal din Deva)”, se arată într-un comunicat.

Conform documentului citat, măsura a fost luată la solicitarea firmei de construcţii care execută lucrări la terasamentul căii ferate în cadrul unui proiect de reabilitare a liniei Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European, tronsonul 3 Simeria-Gurasada.

După modernizarea căii ferate, trenurile vor putea circula în zonă cu o viteză maximă de 160 kilometri pe oră.

LĂSAȚI UN MESAJ