Trafic de coșmar, miercuri dimineață, în Timișoara

187
Timișoara devine din ce în ce mai aglomerată. Cei mai mulți nu renunță la mașinile personale pentru a ajunge la serviciu și cum sistemul de trafic management s-a dovedit că încurcă mai mult deCât descurcă, pe unele artere se formează coloane zilnic.
O zonă problematică este Buziașului și legătura cu Moșnița Nouă. În lipsa unei variante de ocolire, a unui management de trafic corect și a străzilor cu 4 benzi, șoferiii stau, miercuri dimineață, minute bune în trafic.

Pe Calea Buziașului sunt, miercuri dimineață, coloane interminabile de mașini. Șoferii se plâng că la fel este situația aproape în fiecare dimineață. Iar între Timișoara și Moșnița Nouă, pe o șosea veche cu doar o bandă pe sens, conducătorii auto așteaptă și ei zeci de minute pentru a parcurge o distanță de doar câțiva kilometri.

Pentru a evita eventualele ambuteiaje, iată străzile unde se muncește la întreținerea asfaltului în Timișoara: Str. General. Eremia Grigorescu, Str. Emanoil Ungureanu, Str. Samuil Micu, Str. Lorena, Str. Rusu Şirianu, Str. Ioachim Miloia, Str. Vuk Karadjic, Str. Martir V. Balmuş, Str. Agronomiei (legătura între Aradului şi Torontalului), Str. Craiova, Str. Timiş, Str. Mareşal A. Averescu, dar și străzile de pământ Arthur Rubinstein și Cetatea Albă.
foto – Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ