Incendiu de proporții la un fost CAP din Arad. Au ars zeci de tone de baloți. Foto-Video

63

Noapte albă pentru pompierii din Ineu. Ambele detașamente au intervenit de urgență în toiul nopții pentru a lichida un incediu izbucnit la un fost CAP din localitatea Măderat. Au ars zeci de baloți.

”La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent, generalizat la ambele depozite aflate la aproximativ 70 de metri distanță unul de celălalt. Depozitele erau pline cu baloți, unul fiind construit din lemn, fapt ce a favorizat extinderea imediată a incendiului”, au transmis pompierii.

Cum focul nu se dădea stins, salvatorilor le-au venit în ajutor și colegii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pâncota și Șiria. A ars în totalitate unul dintre depozite. Au fost distruse 35 de tone de baloți.

Pompierii încearcă acum să stabilească de unde a pornit incendiul.

UPDATE Cauza probabilă a incendiului a fost „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”.
La sosirea echipajelor ardeau generalizat ambele clădiri la o distanță de aproximativ 50-60 de metri una de alta. Clădirile nu erau conectate la rețeaua electrică și nu au fost găsite urme de propagare a focului de la una la alta.

LĂSAȚI UN MESAJ