Totul se decide duminică, în ultima rundă

195

Bătălia pentru evitarea retrogradării se va da până în ultima secundă a campionatului. ACS Poli, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna sunt despărțite de un singur punct înaintea rundei de duminică și orice scenariu este posibil.

Fotbaliștii lui Ionuț Popa vor lupta în ultima etapă pentru supraviețuirea în Liga I. Timișorenii sunt la un punct distanță de locul ce asigură menținerea în acest eșalon, iar în cazul unei victorii au garantată măcar poziția de baraj. Pandurii sunt pe locul 6, cu 27 de puncte, Poli pe 7 cu 26 de puncte și Chiajna pe 8 tot cu 26 de puncte. Bănățenii au un ușor avantaj față de rivale pentru că în caz de egalitate de puncte este avantajată.

Luni seara Concordia Chiajna a trecut de FC Botoșani cu 2-1 după un joc suspect în care ilfovenii au întors spectaculos de la 0-1.

Ultima rundă din play-out se joacă duminică, de la ora 21, toate partidele fiind programate la aceeași oră. Toate cele trei echipe vor evolua în deplasare: Concordia cu FC Voluntari, Pandurii cu FC Botoșani, iar ACS Poli cu Gaz Metan Mediaș.

Calculele permit fiecăreia dintre cele trei să termine pe orice poziție. În afara pandurilor, toate celealte echipe stau și la mâna rezultatelor; Chiajna fiind în situația cea mai dificilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.