Surpriza pe care o pregătește CFR în minivacanţa de 1 iunie

226

CFR Călători estimează că în perioada 1 – 5 iunie, cu ocazie minivacanţei de Ziua Copilului şi de Rusalii, trenurile vor fi solicitate la maximum. Pentru asta, reprezentanţii companiei feroviare anunţă suplimentarea locurilor în garniturile care fac legătura cu cele mai solicitate destinaţii şi centre universitare. Acelaşi lucru se va întâmpla şi în cazul trenurilor care vin sau pleacă din Timişoara.

“CFR Călători informează că în minivacanța de 1 iunie și Rusalii, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele feroviare în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri. Trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara, etc. vor fi suplimentate cu peste 8000 de locuri față de zilele obișnuite. Personalul feroviar va fi suplimentat iar casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru”, transmite CFR Călători.

În perioada minivacanței de 1 iunie și Rusalii, casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ