Tot mai mulți șmecheri se joacă de-a Fast&Furious la Timișoara. La miezul nopții…

169

În perioada 17 – 19 august 2016, în intervalul orar 23.00 – 03.00, polițiștii locali au depistat 4 conducători auto care au turat motoarele autovehiculelor în scop de divertisment.
Evident, fără a deține avizul Comisiilor de Ordine Publică și Circulație din cadrul Primăriei municipiului Timișoara, deranjând astfel liniștea publică pe străzile municipiului.
Pentru încălcarea prevederilor art. 29, alin (1), lit. a din HCL 371/2007, modificată de HCL 206/2009, privind constatarea şi sancționarea contravenţiilor pe teritoriul municipiului Timişoara, cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.900 de lei.

Poliția locală face un apel către toți conducătorii auto cu privire la faptul că folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște executate pe domeniul public intravilan al municipiului Timișoara, efectuate în scop de divertisment fără a deține avizul Comisiilor de Ordine Publică și Circulație din cadrul Primăriei municipiului Timișoara constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 800 și 2500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ