Tineri ”somnolenți” pe băncile din Timișoara

108
Doi tineri au fost ridicați de polițiștii locali din Timișoara după ce agenții i-au văzut stand ”somnolenți” pe o bancă de pe strada Brândușei. Aceștia păreau euforici, așa că oamenii legii i-au luat la întrebări.
”Cei în cauză au fost observați de locatarii din zonă trăgând dintr-o țigară ce părea realizată artizanal. Polițiștii locali au trecut la identificarea tinerilor stabilind că se numesc R.V., de 20 de ani, și V.A., de 22 de ani, ambii din Timișoara. Asupra acestora a fost găsită o țigară făcută din fragmente vegetale susceptibile a avea proprietăți psiho-active. În acest caz s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor”, transmite Poliția Locală.
În această lună, alți șase tineri au fost depistați consumând astfel de substanțe interzise. Un tânăr de 24 de ani, din Timișoara, a fost depistat în această situație, pe o bancă din fața unui cămin din Compexul Studențesc, un altul de aceeași vârstă, din Periam, a fost depistat pe o bancă dintr-o stație STPT de pe str. C. Brâncoveanu, unul de 28 de ani, tot din Timișoara a fost depistat în aceeași stare euforică pe str. E. de Savoya, iar un tânăr de de 27 de ani, din Timișoara, a fost de asemenea, depistat consumând substanțe interzise pe str. Stelelor, în fața unui magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ