Timișorenii pot zbura în Europa la prețuri care pornesc de la 2,99 euro

132

Compania aeriană Ryanair a lansat o promoție extraordinară pentru Timișoara: de la 2,99€ pe rute selectate din Timișoara pentru călătorii în octombrie și noiembrie 2016.

Aceste tarife promoționale incredibile sunt acum disponibile pentru locuri pe rute selectate Ryanair din Timișoara, incluzând noile zboruri către Berlin, Bruxelles și Dusseldorf, și care pot fi rezervate până vineri, (23 septembrie), la miezul nopții (ora 24:00 GMT) doar pe Ryanair.com/ro.

“În septembrie am deschis noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100 milioane $, urmată de lansarea orarului de vară 2017, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din rețeaua noastră de rute din Timișoara, scoatem la vânzare locuri promoționale pe rute selectate, la tarife începând de la doar 2,99€, pentru călătorii în octombrie și noiembrie. Clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și asigura o escapadă de toamnă economică în Germania sau Belgia, până la miezul nopții (24:00 GMT), vineri (23 septembrie)”, a transmis Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania la Ryanair.

 

LĂSAȚI UN MESAJ