Timișorenii au fost primii în etapa de Moto RC

162

Motocicliștii timișoreni au dat tonul la etapa de Moto RC de pe singurul circuit profesionist din România, cel de la Adâncata. Ionel Pascotă și Cătălin Cazacu au triumfat la clasele 600 și 1000 și sunt aproape campioni.

Piloții din vestul țării au fost șefii circuitului ialomițean Adâncata în etapa de duminică. Ionel Pascotă și Cătălin Cazacu și-au câștigat fără probleme cursele claselor demonstrând că sunt în formă pentru stagiunea de toamnă din motociclismul de viteză.

Cursa Stock 600 cc a fost dominată clar de Ionel Pascotă ce reprezintă propriul său club. Girocanul ce concurează de ani buni pe Yamaha, a terminat cele 12 ture, a câte 4,1 kilometri fiecare, cu 7,8 secunde în fața lui Janos Chobrak și cu 9,1 în fața lui Adrian Petrovici.

Clasa mare de Stock 1000 cc i-a aparținut lui Cătălin Cazacu, timișoreanul ce reprezintă în acest an clubul SCM Timișoara. Pilotând un motor BMW, el a câștigat foarte clar lupta cu Bogdan Vrăjitoru, sosit la peste 22 de secunde, și cu Gyorgy Vigh, ajuns cu o întârziere de 31 de secunde. Ultima etapă a Moto RC va avea loc în 6-8 octombrie, tot în județul Ialomița.

Cursa din week-end de la Adâncata a contat și pentru Romanian Superbike, o competiție privată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.