Timișoreni, fără apă caldă și căldură, pentru trecerea la rețeaua modernizată

54

Colterm a finalizat o parte din proiectul de modernizare a rețelei de distribuție și unii consumatori vor fi racordați la noile conducte. Asta presupune oprirea furnizării apei calde și a căldurii. Luni, o parte din cosumatori nu vor avea agent termic.

„În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea încălzirii la PT Păltiniș, luni, 31 ianuarie, între orele 08:00 – 17:00”, a transmis regia.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:

Sorin Titel (toți consumatorii), Victor Babeș (de la nr. 4 până la nr. 10), Protop. George Dragomir (de la nr. 1 la nr. 5), B-dul Mihai Viteazu (nr. 9, 32, 34), Sfânta Rozalia (nr. 1 și 3), P-ța Bălcescu (nr. 1, 3, 4, 5, 7 și Str. Ghirlandei (Liceul Moisil), str. Izvorului (imobil nr.7), str. Feldioara (nr. 1, 3, 4 și 6), str. Independenței (nr. 3, 4 și 5), str. C. Porumbescu (nr. 1 și 3) și str. 1 Decembrie (consumatorii de la nr. 2, 5 și 12).

LĂSAȚI UN MESAJ