Timișoreanul care câștigă pentru prima dată competiția ”Antreprenorul Anului 2018”. Va reprezenta România la Monaco

348

Ovidiu Șandor, fondator Mulberry Development, dezvoltator al proiectului ISHO din Timişoara, a fost desemnat drept câștgător al prestigioasei competiții ”The Entrepreneur of The Year” (Antreprenorul Anului) 2018, organizată de EY România şi urmează să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale EY de la Monaco. Festivitatea de premiere a avut loc joi 21 februarie 2019 la Radisson Blu București.

Ovidiu Șandor face parte din elita de business a Timișoarei, fiind dezvoltatorul proiectelor City Business Center și ISHO, însă și în organizarea bienalei de artă timișorene Art Encounters.

În acest an, alături de Ovidiu Șandor, au ajuns în finala prestigioasei competiții încă doi timișoreni, Adrian Bădescu, fondator al Clinicilor MEDICI’S și Corin Cîrcotă fondator al companiei FLEXIK.

Adrian Bădescu s-a remarcat atât prin dezvoltarea și conceptul Clinicilor Medici’s cât și prin implicarea socială, fiind desemnat rotarianul anului 2018 în România și consul al Mexicului în Timișoara 2017-2021.

Corin Cîrcotă, fondator al companiei Flexik de automatizări și tehnologii de avantgardă, dezvoltând o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro.

Scopul principal al programului este acela de a evidenția valoarea antreprenorilor români. “Antreprenorii sunt cei care transformă mediul de business, care creează tendințe și își cresc afacerea pe un set solid de valori. Misiunea noastră este de a susține antreprenorii români care doresc să-și crească prezența pe piețele externe și să devină lideri regionali, sau chiar de nivel mondial. EY Entrepreneur Of The Year este un prilej de a le recunoaște valoarea și de a-i conecta la o rețea internațională de antreprenori și specialiști de marcă, din diverse industrii”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

sursa – hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ