Destin tragic. Un șofer scapă teafăr dintr-un accident, dar când iese din mașina avariată, e ucis de alt autoturism

1757

Un şofer în vârstă de 50 de ani a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident rutier, după ce a lovit un autoturism tras pe dreapta, pe DN 66.

După accident, şoferul a ieşit din maşină să verifice avariile şi a fost spulberat de un alt autoturism. El a fost transportat de urgenţă la spital, cu răni foarte grave, însă nu a mai putut fi salvat.

Un accident deosebit de grav a avut loc pe DN 66, în județul Hunedoara, în dreptul localităţii Ciopeia. Un şofer de 50 de ani și-a pierdut viața, lovit de o mașină, după ce a ieşit din autoturism să verifice avariile rezultate dintr-un accident în care tocmai fusese implicat.

El a fost lovit mortal de un alt autoturism, în timp ce încerca să traverseze DN 66, probabil pentru a fotografia de la distanţă cele două maşini lovite.

”La data de 21.02.2019, în jurul orei 12:55, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, pe sensul de mers Petroșani–Hațeg, la km 173+390 m (loc. Ciopeia), a acroșat un alt autoturism, care era oprit pe partea dreaptă, având pornite semnalizatoarele de avarie. Bărbatul de 50 de ani a coborât din autoturismul său, a traversat DN 66 prin loc nemarcat și nepermis și a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălașu de Sus. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a bărbatului de 50 ani, care a fost transportat la U.P.U. Hațeg, unde a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

sursa – observator.tv
foto – arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ