”Leii” bănățeni dau piept, din nou, cu Dinamo! Va fi un meci greu, cu o miză ridicată!

898

”Leii” bănățeni primesc din nou vizita lui Dinamo București la câteva săptămâni distanță după episodul încheiat cu victoria surprinzătoare a BCT-ului.

Una dintre surprizele începutului de an s-a înregistrat pe parchetul sălii Constantin Jude în urmă cu o lună. SCM BC Timișoara învingea una dintre echipele cu pretenții la play-off, pe Dinamo, cu 82-77. Înfrângerea a costat-o pe echipa vizitatoare ratarea accesului în grupa 1-6 și implicit un eventual program mai greu în play-off.

Episodul doi al acestui duel are loc vineri, în aceeași locație, miza fiind acum cel puțin la fel de ridicată. Timișoara vrea să rămână peste linia retrogradării, iar Dinamo vrea să își întărească poziția a 9-a.

„Ne aşteaptă un meci greu, pentru că Dinamo practică un baschet bun. Bucureştenii au un lot echilibrat, cu jucători valoroşi atât sub panou, cât şi în aruncările de la distanţă. În precedenta întâlnire directă am reuşit să le blocăm jucătorii înalţi, dar să vedem cum vor sta lucrurile vineri seara. Îi au pe Sutalo, care a jucat extraordinar în ultimele cinci-şase partide, pe Marinov, care poate evolua oriunde între poziţiile 1 şi 4, şi baschetbalişti puternici sub panou. Noi am încercat să ne pregătim psihic şi sper să fim concentraţi pentru acest meci”, a punctat antrenorul Nenad Mandic.

Meciul dintre SCM BCT și Dinamo se joacă vineri, ora 18. Accesul spectatorilor este, ca de obicei, liber.

LĂSAȚI UN MESAJ