Timișoara nu uită! Protest pentru ”gazații” din 10 august

211

Timișoara nu uită ce s-a întâmplat la București în 10 august, când sute de mii de oameni au protestat în Piața Victoriei. Acțiunile violente ale jandamilor nu sunt nici acum pedepsite, așa că Inițiativa Timișoara pregătește un protest exact la o lună de la evenimentele din capitală.

”A trecut o lună de zile de la protestul de la București în care au fost gazați zeci de mii de oameni. Un mort și alte zeci de oameni care se resimt și astăzi. În ciuda violenței nejustificate, autoritățile nu au găsit niciun vinovat pentru agresiunea Jandarmeriei împotriva poporului român. A fost semnalul actualului regim autoritar că va face tot ceea ce e nevoie pentru a-și menține puterea oligarhică și coruptă. Protestați alături de noi împotriva găștii de infractori și a regimului de izolare la care suntem supuși. În spiritul non violent care ne-a caracterizat și până acum, vă invităm să vă exprimați puterea de cetățean și să transmiteți voința noastră de-a nu ceda”, transmite Inițiativa Timișoara.

Protestul va avea loc, luni, 10 septembrie, de la ora 19:00, în Piața Victoriei din Timișoara. Deja peste 800 de persoane și-au arătat interesul pentru manifestare.

LĂSAȚI UN MESAJ