„Timișoara just move it – keep moving 2023”

47

Asociația „Club Sportiv Campioni Pentru Viitor” cu sprijinul Universității Politehnica din Timișoara (singura deținătoare a unui stadion pe care se pot desfășura competiții de atletism în Timișoara), va organiza în data de 28 octombrie 2023 începând cu ora 11:00, pe Stadionul Știința competiția atletică „TIMIȘOARA WOLF ATHLETICS CUP”.
Această competiție face parte din proiectul „TIMIȘOARA JUST MOVE IT – KEEP MOVING 2023” și este finanțată de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte. Competiția este dedicată copiilor care doresc să concureze în curse de alergări, sărituri sau aruncări. Pot concura copii de la 5 ani la 17 ani și nu numai, care se vor întrece în diferite probe din Sportul Sporturilor „ATLETISMUL”.
Este o competiție atletică aflată la a doua ediție care se va organiza la standarde demne chiar de o competiție internațională, care după mulți ani în Timișoara încearcă să reunească într-un singur concurs probe de aruncări, sărituri, alergări de viteză, semifond și fond.
„Cu siguranță ni s-a întâmplat măcar o dată să ne uităm la Jocurile Olimpice și să ne dorim să participăm la o astfel de competiție atletică. Această competiție ne îndeamnă să ne transformăm visurile în realitate la un nivel accesibil, care ne permite să ne alternăm ocupațiile cotidiene, posibile sedentare, cu un plus de mișcare sub motivația unui concurs. Haideți să concurăm, haideți să ne împlinim cele mai mici visuri aspirând către cele mari! Vă așteptăm la START!” este îndemnul venit de la Asociația Club Sportiv Campioni Pentru Viitor.
Link ul pentru pagina de facebook https://www.facebook.com/campionipentruviitor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.