Timişoara, inundată de flori. Haos, agitaţie, dar şi încasări ca niciodată pentru vânzători-VIDEO

1727

Timişoara s-a umplut, în această dimineaţă, de flori. Peste tot vedeai oameni cu buchete, indiferent că era vorba de flori pentru iubită, pentru mama, pentru bunica, pentru doamna educatoare, doamna învăţătoare sau, pur şi simplu, pentru colegele de servici.

În pieţele timişorene, agitaţie şi haos de nedescris. Circulaţia a fost de-a dreptul blocată de cei veniţi să cumpere un buchet, un ghiveci sau chiar şi o singură floare. Pentru florari, e poate cea mai profitabila zi din an, cu vânzări ce depăşesc cu media unei zile obişnuite. E ziua în care se câtigă cât altă dată într-o lună.

Ofertele sunt pentru toate buzunarele. De la 2 lei bucheţelul de brânduşe, până la 200 de lei, un aranjament floral exotic în ghiveci de ceramică. Garoafele se vând cu 2 lei firul, aranjamentele la coş cu zambile costă între 25 – 50 de lei, cyclament – 10 lei, lalele – 5 lei firul, orhidee – 60 de lei.

Florarii se bucură că nu plouă (le-ar fi scăzut profitul) şi spun că vânzările merg foarte bine. Au venit şi mulţi patroni de firme care au lăsat sute de lei pentru buchetele dedicate angajatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ