Timișoara, capitala sportului. Anul acesta se organizează un maraton de 24 de ore

125

Timișoara este, în 2018, capitala europeana la atletism. O comisie care a desemnat România pentru competiția de anul acesta a ales orașul de pe Bega.

Astfel, competiția europeana de atletism sau maratonul de 24 de ore intră în linie dreaptă.

„Suntem emoţionaţi şi bucuroşi că am reuşit să trecem cu brio acest test, acela al verificării condiţiilor de desfăşurare a Campionatului European de 24 Ore Alergare. A fost necesar un volum imens de muncă pentru a ne asigura că am acoperit cu succes toate capitolele din ghidurile IAU. Aprobarea detaliilor organizatorice ne onorează şi ne stimulează pentru a demonstra că în România se poate organiza cu succes o competiţie de asemenea anvergură”, a spus Diana Amza, Preşedintele Comitetului de Organizare a Campionatului European de 24 Ore Alergare.

Lista de participanţi va fi definitivată în cursul lunii aprilie şi se aşteaptă să cuprindă circa 170 de ultraatleţi din 26 de ţări. Pentru prima dată în istorie, România va avea un lot naţional de ultraatleţi care o va reprezenta la Campionatul European.

Pentru buna desfăşurare a campionatului, organizatorii aşteaptă cu braţele deschise peste 150 de voluntari care să ajute la asigurarea fluenţei concursului şi la implementarea amenajărilor logistice.

Cei care doresc să se înscrie ca voluntari o pot face la acest link: http://bit.ly/2GcqJ5O

LĂSAȚI UN MESAJ