Gata vacanța și în Liga a 2-a, ASU și Ripi reîncep duelurile

100

Vacanța de iarnă se încheie și pentru Liga a 2-a de fotbal la sfârșitul acestei săptămâni. ASU Politehnica și Ripensia vor reîncepe bătăliile la cei doi poli ai clasamentului.

Teamurile timișorene trebuie să fie pregătite de reluarea campionatului după pauza de iarnă. Liga a 2-a se repune în mișcare de sâmbătă cu jocurile etapei a 22-a, iar emoții vor fi din nou pentru ASU Politehnica și Ripensia. Violeții au parte de un derby la primul joc oficial al anului, în compania Chindiei Târgoviște. Un meci ce ar putea schimba ambițiile poliștilor pentru această primăvară. Ripi merge la Snagov pentru o confruntare importantă pentru zona inferioară.

Ultimele teste au arătat punctele tari dar și problemele din cele două echipe. Elevii lui Bogdan Andone au cedat cu 0-1 în amicalul cu U Cluj de pe Știința. O partidă de verificare transformată de suporterii celor două echipe într-un show la care au participat aproape 1.000 de fani timișoreni și clujeni.

”Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor mei, care au făcut un meci bun, şi-au creat ocazii de a marca, implicarea lor a fost în regulă. Poate la ultima pasă nu am luat cea mai bună decizie. Sunt sigur că până la meciul cu Chindia vom pune tot ce trebuie la punct”, a subliniat principalul violeților.

Ripi a susținut două jocuri amicale, cu U Cluj și ACS Dumbrăvița. În primul joc elevii lui Paul Codrea au câștigat cu 5-0, iar o zi mai târziu au remizat 0-0 cu echipa din Liga a 4-a Timiș. ”Suntem nerăbdători să începem campionatul. Cred că vom obține un rezultat bun în prima deplasare, cu Snagov”, a punctat Paul Codrea. Roș-galbenii au primit întăriri importante în această pauză de iarnă, fundașul Bocșan și atacantul Bădăuță.

ASU Politehnica ocupă locul 5 cu 36 de puncte, iar Ripensia ocupă poziția a 11-a cu 25 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ