Timişoara Air Show 2019. Se pregătește cel mai mare spectacol aviatic din vestul țării

1260
Mâine, în 15 iunie, de la ora 19.00, iubitorii aviației sunt așteptați la Aeroportul Timișoara să admire măiestria piloților la Timișoara Air Show. Ediția cu numărul șase aduce pe cer evoluțiile piloților din cadrul Forțelor Aeriene Române care vor fi prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave F16.
Aeroclubul României va evolua cu formația Hawks of Romania – Șoimii României, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultra ușoare The Pelicans. Iacării Acrobați vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys, o veritabilă legendă în acest sport, şi vor uimi spectatorii cu elemente de acrobație aeriană şi efecte pirotehnice.
„Organizarea acestui spectacol aerian a ajuns în acest an la a șasea ediție consecutivă. Este unul dintre cele mai mari spectacole care au loc în Timișoara, reunind an de an peste 10.000 de spectatori, iubitori ai aviației. Ne bucurăm că în fiecare an, formațiile vin cu acrobații atractive, iar spectatorii devin fideli unui eveniment cu adevărat unic pentru zona de vest a țării”, a declarat Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara.
La finalul show-ului aviatic, spectatorii vor putea asista la un concert susținut de timișorenii de la DJ Project. Intrarea este gratuită, atât la spectacolul aerian, cât şi la concert. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17.00 şi vor fi asigurate locuri de parcare în apropierea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ