Timișoara | 1.000 de amenzi, în nici două săptămâni, pentru parcări neregulamentare

31

Peste 1.000 de șoferi din Timișoara s-au ales cu amenzi, în ultimele două săptămâni, pentru că au parcat neregulamentar. Unii au rămas chiar și făă mașină, iar acum au de plătit taxa de recuperare.

”De la începutul lunii februarie, polițiștii locali au aplicat un număr de 1.007 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au intrat și au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului, dar și pe piste și în stații, tot din această zonă fiind ridicate și un număr de 26 autovehicule. Cele mai multe astfel de situații au fost constatate pe străzi precum Sf. Ioan, Gh. Dioma, Gh. Lazăr, A. Pacha, V.V. Delamarina, Piața I. Huniade, Palanca, E. Ungureanu, C. Telbisz, Mărăști, Republicii, Proclamația de la Timișoara, Bdul Revoluției 1989”, a transmis Poliția Locală.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția, din nou, că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ