Atenție! Se transportă un tramvai pe șoselele din vest

45

CNAIR anunță că pe șoselele din vestul țării se va desfășșura un transport cu gabarit depășit. Șoferii se pot lovi de restricții!

”În perioada 13.02.2020 – 22.02.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Borș PTF – (DN1) – Centura Oradea – (DN79) – ARAD – (DN7-A11-A1-A6) – Lugoj (Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș – (Varianta de ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta – Turnu Severin (Centura Drobeta – Turnu Severin) – DN6- Șimian – DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF ”, transmite CNAIR.

Vehiculul transportă un tramvai. Lățimea maximă a vehiculului este 3. 00 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ