Testare Mensa la Timişoara! Poţi să afli dacă eşti printre cei mai inteligenţi oameni

189

Mensa România va organiza în perioada următoare o sesiune de testări la Timişoara. Vezi cum poţi să afli dacă ai un IQ care te situează printre cei mai inteligenți 2% oameni!

Testarea Mensa se va desfăşura în 28 februarie, la Liceul Grigore Moisil, în Piaţa Nicolae Bălcescu nr. 3, parter, sala P01, începând cu ora 11:00, este anunţat pe Facebook. Data limită pentru înscriere este 25 februarie, ora 23:59. Înscrierile se derulează online, prin intermediul unui formular de înscriere, accesibil pe acest link.

Taxa de înscriere poate fi platită prin SMS (6 euro+TVA) sau prin virament bancar (25 lei).

Vârsta minimă a participanților este 11 ani, iar participarea la testare a minorilor se face numai cu acordul părinților / tutorilor.

Mensa România organizează periodic sesiuni de testare în marile orașe din țară, la care sunt invitați toți cei care vor să devină membri sau să îşi confirme inteligenţa. Testul constă într-un set de 45 de întrebări „culture free” (matrice progresive Raven), pentru a cărui rezolvare candidații au la dispoziție 20 de minute. Un candidat declarat eligibil la testare primește în mod automat invitația de a se înscrie în Mensa România. Acesta poate să aleagă și înscrierea în Mensa International. Mensa România are grupuri regionale active în București, Iași, Cluj, Banat și Bihor, precizează mensa-romania.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ