Teodorovici anunţă amnistia fiscală: „Este o şansă pentru companiile de stat”

71

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a făcut un nou anunț despre amnistia fiscală.

Măsurile de amnistie fiscală, care presupun inclusiv măsuri de restructurare a obligaţiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 pentru debitorii care au datorii mai mari de un milion lei, vor reprezenta o şansă pentru companiile de stat cu mari probleme, dar este corect ca această măsură să fie aplicată şi sectorului privat, a anunţat, marţi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, în cadrul unui eveniment organizat de Intact Media.

El a subliniat că aceaste măsuri vor reprezenta o şansă pentru companiile de stat cu mari probleme, pentru care nu ar exista o altă soluţie, dar sectorul privat va fi principalul beneficiar.

”Este ideea de la companiile de stat, cele cu foarte mari probleme, şi care nu cred că au altă soluţie de salvare. Este o şansă pe care încercăm să o dăm acestor companii. În celaşi timp, este corect să aplicăm un astfel de regim şi companiilor private, şi companiilor de stat. Numărul de companii private care o să beneficieze de această măsură este mai mare în zona privată, faţă de zona publică. Şi ca valoare, şi ca număr şi ca tot. Ceea ce înseamnă că sectorul privat va fi principalul beneficiar”, a spus Teodorovici.

Sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.