Teatrul Naţional Timişoara a programat primul spectacol interzis minorilor din februarie

348

În data de 1 februarie, de la ora 19.00, în Sala 2, va avea loc primul spectacol de mare impact, dar cu audiență +18, intitulat Rambuku, de Jon Fosse, în regia celebrului Mihai Măniuţiu şi în traducerea Dariei Ioan.

Din distribuție amintim: Claudia Ieremia, Ion Rizea, Andrea Gavriliu, Ada Dumitru, Adrian Loghin, Alexandru Ioan Pântea, Ana Negrescu, Andreea Giurgiu, Bianca Pintea, Ciprian Valea, Eugen Curelici, Eva Maria Danciu, Ioana Repciuc, Ionuț Iova, Mario Valdelvira Garcia, Raul Lăzărescu, Roxana Fânață.

”La intersecția dintre cuvânt și tăcere, dintre mișcare și nemișcare, dintre spațiu și timp se află întotdeauna o poveste de dragoste, pentru că iubirea dă naștere speranței, oricât de imposibilă ar părea salvarea. Rambuku este un spectacol intens, fascinant, un spectacol despre om ca efect și cauză, ca depozitar și receptor al emoției – al tuturor emoțiilor – și, mai ales, un spectacol despre felurile în care dragostea  supraviețuiește istoriei, materiei, vieții înseși”, se arată în caietul de prezentare al spectacolului.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ