13.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Teatrul Maghiar lansează pachete promoționale de bilete pentru a doua parte a stagiunii

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara lansează pachete promoționale de bilete, care pot fi făcute cadou până la finalul stagiunii 2023/2024.

Astfel, cei interesați – persoane fizice sau companii private – pot opta pentru:
1. Pachetul CIPI/CSIPIKE – oferă 4 bilete la producțiile de copii și tineret ale Teatrului Maghiar la prețul de 40 de lei (biletele pot fi folosite de adulți și copii)
2. Pachetul LEJER – oferă 4 bilete la oricare dintre producțiile Teatrului Maghiar, la prețul de 100 de lei
3. Pachetul CADOU – oferă o invitație pentru două persoane la oricare dintre producțiile Teatrului Maghiar la prețul de 60 lei.

Oferta nu se referă la spectacolele invitate și cele din Festivalul TESZT. Publicul poate alege spectacolele teatrului care se vor juca până la finalul stagiunii 2023/2024, cu excepția premierelor. Teatrul Maghiar are în momentul de față 21 de spectacole în repertoriul curent, dintre care patru sunt pentru copii și tineret. Cel mai nou proiect al teatrului este „Pericles” de William Shakespeare, în regia lui Philip Parr din Marea Britanie, cu primele reprezentații în 8, 9 și 13 martie de la ora 19.00. Printre regizorii importanți care au colaborat cu trupa Teatrului Maghiar se numără și Silviu Purcărete, Andrei Șerban, Kokan Mladenović, Ana Mărgineanu, Adrian Sitaru, Tomi Janežič, etc. Recent, producția „1978” a fost nominalizată de Uniunea Teatrală pentru Cel mai bun spectacol din 2023 și Cea mai bună scenografie de teatru din 2023, ca o confirmare a standardului artistic înalt promovat de Teatru în ultimii ani. Toate spectacolele Teatrului Maghiar sunt traduse în română, iar cele cu supratitrare beneficiază și de traducere în engleză.

Achiziționarea pachetelor promoționale este posibilă doar la casa de bilete a Teatrului Maghiar (str. Alba Iulia nr. 2), iar ulterior rezervarea locului se poate face la 0356-450.606, 0752-111.803 sau ticket@tm-t.ro.

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Un medic reputat s-a sinucis în spitalul în care profesa

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu s-a sinucis Colegii și pacienții încă nu pot înțelege gestul medicului, care era descris drept...

Citește și :