Taximetriștii din Timișoara protestează împotriva Uber

108

Taximetriștii din Timișoara nu se mulțumesc să dea în judecată compania de car shering, Uber, ci vor să și protesteze. Asociația Banat Taxi, parte din prrocesul intentat la Cluj, a anunțat că vor manifesta în fața instituțiilor care, spun taximetriștii, nu își fac treaba.

Taximetriștii se tem că vor rămâne fără loc de muncă. Asta în condițiile în care numărul taximetrelor din oraș este limitat și atunci când plouă este aproape imposibil să găsești un taxi. Mai mult, unele dispecerate nici nu primesc apeluri când e cerere mare, măcar să anunțe că nu au mașini.

Iată ce au anunțat taximetriștii: ”Datorită faptului că de mai bine de un an de zile Asociația Banat Taxi, împreună cu toate asociațiile din domeniul taximetriei, dar și cu dispeceratele din Timișoara, am făcut nenumărate adrese către instituțiile statului care nu binevoiesc nici măcar să ne răspundă; având în vedere că ne este amenințat locul de muncă; având în vedere că se încalcă flagrant legea, iar instituțiile abilitate care au obligația de o apăra se fac părtașe, am hotărât să protestăm”.

Taximetriștii vor proteste timp de 4 zile, între 13 și 14 noiembrie, între orele 10 și 14. Aceștia vor fi prezenți în fața instituțiilor publice.

LĂSAȚI UN MESAJ