Update – Turiștii au fost găsiți // Doi timișeni și un arădean au dispărut în munți, după ce au plecat la plimbare cu ATV-urile

110

Vineri dimineața, jandarmii montani din Caraș-Severin au pornit în căutarea a trei persoane rătăcite pe munte. Acestea plecaseră pe un traseu off road cu ATV-uri și nu au mai fost văzuți de joi după masă.

Jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug au fost alertați în urma unui apel primit prin sistemul 112, prin care o persoană de sex feminin a anunțat faptul că soțul său împreună cu doi prieteni de familie, un bărbat și o femeie, au plecat cu ATV-urile de ieri, din stațiunea Crivaia și nu s-au mai întors.

”Ultimul apel video a fost înregistrat ieri, 08 noiembrie, in jurul orei 16.00, atunci când apelanta a vorbit cu soțul său, iar din imagini s-a putut observa că aceștia se aflau în zona Vârfului Nedeia, din masivul Semenic”, au transmis jandarmii.

În acest moment jandarmii montani alături de salvamontiști si polițiști sunt în căutarea persoanelor rătăcite. Doi dintre oamenii căutați sunt din Deta și unul din Arad.

Update 1: Jandarmii montani au luat legătura cu persoanele rătăcite. Potrivit acestora, unul dintre ATV-urile cu care au pornit la drum s-ar fi răsturnat. Momentan nu s-a identificat cu exactitate zona unde sunt cei trei, dar jandarmii au câteva indicii.

Update 2: Cei trei dispăruți au fost găsiți de jandarmii montani.

Cei trei turiști rătăciți pe munte, de joi după amiază, au fost găsiți de jandarmii montani. Aceștia sunt teferi, doar puțin obosiți și deshidratați. Sunt conduși spre stațiune de salvatori. Cei doi bărbați și femeia și-au petrecut toată noaptea în mijlocul pădurii.

LĂSAȚI UN MESAJ