Tăriceanu, atac la liberalii din Timişoara: Robu numai liberal nu e

323
Călin Popescu Tăriceanu îi atacă dur pe liberalii din Timişoara. Prezent în oraşul de pe Bega, al doilea om în stat a declarat, vineri, că poziţiile pe care le au liberalii din Timişoara „numai liberale nu sunt”.
„Aveţi un primar foarte agitat, domnul Robu, care are şi nişte poziții pe care nu ştiu cum să le calific, dar numai liberale nu sunt. Domnul Robu poate are anumite temeri, ca şi colegul lui, domnul Orban, văd că este un susţinător al menţinerii protocoalelor desecretizării lor. Această atitudine de a fi tovarăş cu instituţiile represive ale statului nu este o atitudine liberală. Domnul primar Robu poate să se califice cum vrea el, dar numai liberal nu”, a spus Tăriceanu.
Preşedintele Senatului l-a atacat şi pe liberalul Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara. Tăriceanu este nemulţumit că Pirtea l-a invitat pe generalul Florian Coldea, fost şef al SRI, să predea cursuri.
„Mi se pare regretabil că un alt membru PNL, rector al universităţii (n.r. Marilen Pirtea, rectorul UVT) a ajuns să îl invite pe domnul Coldea să ţină cursurti la universitzate. Mă întreb care este considerentul după care domnul Coldea a fost invitat. Ce să îi înveţe pe studenţi?! Cum funcţionează statul paralel?!”, a mai spus Tăriceanu.
Alături de el, la Timişoara s-au aflat şi Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe, şi Daniel Chiţoiu, secretarul partidului.
Update:  Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, răspunde atacurilor aduse de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Robu spune că pur şi simplu fostul său coleg este… dezinformat.

„E în necunoştiinţă de cauză. Domnul Tăriceanu a fost dezinformat total. Dacă ne uităm ce oameni are ALDE în Timişoara… Doamne! Te cruceşti! Nici nu ştiu cum îi cheamă. Este normal ca instituţiile statului să colaboreze între ele. Nu e normal să o facă în interesul unor persoane, a unor politicieni. Acele protocoale nu îmi închipui că au cuprins ceva ilegal. Eu am spus că procedurile de colaborare nu ar trebui dezvăluite”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.