Târgul de nunți, sau „Black Friday” pentru viitori miri FOTO-VIDEO

127

De când e lumea toamna a fost sezonul predilect al celor ce doresc să-și unească destinele. Fie cu mare fast fie cu o petrecere cu puținio invitați nun ta este momentul ce trebuie să se transforme în ceve de neuitat. Pentru cei foarte nehotărâți există specialiști ce dau sfaturi și oferă soluții pentru un eveniment reușit.
Tocmai pentru acești nehotărâți sau pentru cei ce vor să nu fie luați fără unele cunoștiințe despre o nuntă a apărut nevoia de a aduna toate ofertele la un loc la un „târg de mirese”. Sigur că acolo nu se negociază mirese ci tot ce își dorește o tânără pereche pentru nuntă. În câteva zile se închide perioada propice pentru cununii. Dar pentru la anul viitor trebuie să fie pregătiți.
La sfârșitul sezonului de nunți, înaintea intrării în post, Rayna Decor, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș oferă publicului un weekend al reducerilor consistente și al lichidărilor de stoc. Astfel, în perioada 15-17 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT se desfășoară un târg de nunți, care reunește peste 80 de furnizori de servicii, pregătiți cu oferte promoționale, lichidări de stoc și oferte early-booking.

Rochiile de mireasă ale anului 2019 au reduceri de până la 50%, la fel și costumele de mire. Cofetăriile au pregătit pachete speciale cu, de pildă, candybar gratuit, pentru semnarea contractului în acest week-end, restaurantele pregătesc oferte pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică și, de asemenea, își fac cunoscută oferta pentru sărbători.

În acest fel, mirii vor putea să își facă o idee asupra pieței de profil, să cunoască furnizorii dar în același timp să beneficieze de o ofertă specială, deoarece la acest târg de nuntă fiecare expozant va propune o ofertă „White weekend”. De asemenea, Programul „Mărită-ți rochia!” a luat amploare și a devenit o tradiție ca miresele să își aducă rochia în încercarea de a o vinde.

Din dorința de a veni cât mai aproape de oameni, organizatorii l-au invitat pe autorul cărții „Psihologia relațiilor”, un cunoscut blogger și influencer pe rețele de socializare, Radu F. Constantinescu. Sâmbătă și duminică, el va răspunde la întrebări și va destinde atmosfera, făcând ca mirii să se simtă de la început personajele principale din povestea lor.
Cum evenimentul are printre principalii organizatori pe Carmen Caragea de la Rayna Decor, o specialistă reputată a tot ce înseamnă nunțile, nu există nici o umbră de îndoială că va fi un târg de înalt nivel.

Târgul își deschide porțile vineri, 15 noiembrie, la ora 13.00:
Vineri: 13.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 20.00
Duminică: 10.00 – 17.00

*Joi, 14 noiembrie, între orele 9.00-20.00, se face preluarea rochiilor de mirese prin programul „Mărită-ți rochia!”.

LĂSAȚI UN MESAJ