Târgul de Crăciun, aproape de inaugurare

261

Pregătirile pentru cea de-a X-a ediţie a Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei sunt pe ultima sută de metri. Joi dimineaţă, angajaţii Elba au început montarea cupolei de lumini în faţa Operei naţionale Timişoara.

Operaţiunea este una dificilă pentru că fiecare şir de luminiţe trebuie montat separat şi totul trebuie să fie gata în 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, când va fi deschis şi Târgul de Crăciun. Centrul oraşului va fi acoperit de nu mai puţin de 60.000 de beculeţe, cât are cupola, la care se adaugă şi alte decoraţiuni.

De asemenea, căsuţele din lemn de unde se vor vinde produse tradiţionale de sărbători sunt şi ele amplasate în Piaţa Victoriei.

Târgul de Crăciun va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 22.00. Printre atracţiile evenimentului se numară şi ieslea care reprezintă scena Naşterii Domnului, precum şi alte decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Pe toată perioada Târgului vor avea loc diferite manifestări artistice, în data de 18 decembrie, în Piaţa Victoriei, va sosi Moş Crăciun, iar celor mici li se vor pregăti diverse surprize.

Târgul de Crăciun va fi deschis până în 8 ianuarie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ